ALEGERI PARLAMENTARE 2019

 

 

СROITOR ARTUR: UNA DIN TEZELE PROGRAMULUI ELECTORAL

LA ALEGERILE  PARLAMENTARE

„LUSTAȚIE! - CONFISCARE! - CONSTITUȚIE!!!"

1. După prăbușirea URSS, pe vârful unei divizări puterea din Moldova a fost uzurpată de un grup criminal de persoane incompetente, hoțioase și înfricoșătoare, care nu sunt capabile de a guverna Țara. Acest grup și-a schimbat numele de multe ori, însă esența lui a rămas aceeași - să jupoaie poporul, să jăfuiască bugetul, să distrugă Țara și să-și umple buzunarele. Rezultatul acestei guvernări criminale este sărăcia, degradarea, emigrarea, rascoală Țării și a societății.

REZOLUȚIE: Lustrația și condamnarea la închisoare pentru toate aceste persoane cu confiscarea proprietății de la ei și de la afiliații lor.

2. Moldova are nevoie de dezvoltare și de un guvern cinstit, competent și responsabil, capabil să inițieze și să realizeze reforme de succes în economie, administrație publică, educație, sfera socială, sfera financiară, sfera bancară, sistemul de impozitare, infrastructură, pensii, medicină și alte domenii, în interesul tuturor cetățenilor RM, indiferent de convingerile lor politice, limba vorbită sau nivelul de trai.

REZOLUȚIE: Înfiițarea Guvernului Încrederii Naționale din profesioniști competenți și cinstiți, anularea tuturor deciziilor și tranzacțiilor anterioare ale grupului criminal care nu răspund intereselor poporului moldav, începutul unor reforme serioase și profunde.

3. Constituția Republicii Moldova a fost scrisă în interesul grupului criminal care a uzurpat puterea în Moldova și a fost adoptat în spatele poporului al Republicii Moldova. Constituția actuală a Republicii Moldova întărește puterea criminalității și restrânge potențialul Țării de dezvoltare și prosperitate.

REZOLUȚIE: Crearea unui grup parlamentar privind modificarea Constituției Republicii Moldova și elaborarea noului Cod Electoral al Republicii Moldova și desfășurarea unui referendum la nivel republican privind aprobarea noii versiuni a Constituției Republicii Moldova și a noului Cod Electoral al Republicii Moldova.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CROITOR ARTHUR: PAGINI BIOGRAFICE

Născut la Chișinău, unde a absolvit școala medie cu onoruri (medalie de aur).

Și-a început cariera de munca ca mecanic la secția reparării al parcului de taxi din Chișinău (PTMK).

Serviciul militar in Armata Sovetică, cel privat.

Face studiile la Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO). A studiat și a promovat cu succes examenele în economie, științe politice, sociologie, drept internațional și privat, teoria guvernării, diplomația multilaterală, istoria. Și-a susținut teza de diploma "Grecia-CEE: experiența de integrare"

După absolvirea a lucrat în structurile industriale și comerciale, a participat la organizarea, sistematizarea și automatizarea proceselor de producere a bunurilor și a proceselor de management eficient, formarea sistemului de gestiune financiară și de raportare.

Președinte al ONG LUMEA LIBERĂ pentru promovoarea drepturilor businessului mic și mijlociu.

Participă activ la viața social-politică a Republicii Moldova.

ETAPE:

• A participat și a sprijinit activ “ORAȘEULUI LIBERTĂȚII" - un protest împotriva majorării esențiale a tarifelor la energia electrică;

• A participat la o acțiune de protest in PMAN împotriva furtului miliardului și a fost inițiatorul înstalării unui cort cu sloganul pentru eliberarea grupului "Petrenko" din locurile de detenție;

•  A devenit membru al grupului de inițiativă civică privind demisia primarului general al municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă;

• Candidat civic independent la alegerile prezidențiale din Republica Moldova 2016. Scopul participării era utilizarea unei campanii electorale ca platformă de critică a divizării geopolitice în societatea moldovenească, introducând sloganul "CONSOLIDAREA SOCIETĂȚII! DEZVOLTAREA ECONOMICĂ!" pe agenda politicii moldovenești. Scopul a fost atins - ideile de împărțire a societății în geopolitică și limbă nu mai sunt populare în Moldova. În a doua rundă a alegerilor prezidențiale în Republica Moldova nu a sprijinit nici pe Dodon, nici pe Sandu, afirmând că "... aceștia sunt candidații și participanții sistemul hoțesc și sînt incapabili de reforme și de protecție a intereselor cetățenilor RM";

• Organizator a pichetelor și al unui protest deosebit la monumentul lui Ștefan cel Mare în sprijinul dreptului electoral a chișinăueinilor și împotriva deciziei instanței de a nu recunoaște rezultatele alegerilor primarului general al municipiului Chișinău.

Poseda certificat "MANAGEMENTUL ÎN DOMENIUL PRODUCĂTOR", certificat "SPECIALIST PE PIAȚA FINANCIARĂ". Fluent vorbeste limba engleză și greacă.

 

Citiți mai multe la www.croitor.md